Klimaatgarant Solar

Klimaatgarant Solar biedt een pakket aan van zonnepanelen, omvormers, PV montagesystemen, bekabeling, connectoren en gerelateerde duurzame producten. Zij gebruiken onder meer Zonnepaneln van IDML (Itho Daalderop Nederland) CSUN en DMEGC, Omvormers van ZeverSolar, Tigo optimizers en SMA omvormers. Daarnaast produceert Klimaatgarant Solar eigen PV Montage systemen (BIPV) voor schuine daken, systemen voor platte daken en eigen in-dak toepassingen.

De missie van:

 

Klimaat Garant wil tezamen met de montage ploegen van De Duurzame Mannen Nederlands consumenten, overheden en bedrijven bewust maken van de oneindige mogelijkheden van de meest natuurlijke bron van energie: De Zon.

Klimaatgarant Solar heeft inmiddels ruime ervaring in het aanbieden van totaal concepten op het gebied van zonne-energie. Hierbij adviseren, engineren, produceren, exploiteren en installeren wij als EPC contractor met gecertificeerde partners.

Om dat te bereiken zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het, samen met u, vinden van de beste toepassing van zonne-energie op uw dak of aan uw gevel. Met geavanceerde software, topproducten en praktische kennis ondersteunen we projectontwikkelaars, installateurs, aannemers, architecten, dakdekkers en de overheid met het kiezen van de beste oplossing.

                                                        

Klimaatgarant is ondedeel van Itho Daalderop
Itho Daalderop is producent van innovatieve en duurzame producten voor verwarming, tapwater, ventilatie en regeltechniek. Het bedrijf streeft ernaar om een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond, duurzaam en betaalbaar binnenklimaat. Dit alles onder het motto: ‘Climate for life’. Het bedrijf is maar liefst al elf keer genomineerd voor de VSK Awards (de innovatieprijs die op deze vakbeurs voor de installatiebranche wordt uitgereikt) en heeft deze maar liefst vijf keer gewonnen. Itho Daalderop is in Nederland gevestigd op twee locaties, Schiedam (Sales, Marketing en Service) en Tiel (R&D en Operations/fabricage). In België zijn er twee vestigingen, namelijk Itho Daalderop Belgium (verwarming & tapwater) in Sint-Niklaas en Codumé (ventilatie) in Brussel. De afgelopen jaren is er flink marktaandeel verworven in Europa en zijn er wereldwijd samenwerkingsverbanden.