Prijs voor het verwijderen en het terugplaatsen van PV-panelen 

    

Wij zijn monteur voor Klimaat garant, hierdoor kunnen wij met behoud van garantie uw zonnepanelen verwijderen en weer terugplaatsen.
  • Prijs voor het verwijderen van de zonnepanelen (1 tot 12 panelen). - €300 excl. BTW met garantie

  • Prijs voor het terugplaatsen op de zelfde plek (1 tot 12 panelen) - €300 excl. BTW met garantie

Indien de panelen niet op de zelfde manier kunnen worden teruggeplaatst, kan het zijn dat we hier extra kosten voor in rekening brengen. de zonnepanelen worden vaak vast gemonteerd op hout dat zich onder de dakpan bevind, Wanneer een dakkapel geplaatst wordt komen de zonnepanelen vaak op een andere plek terug waardoor dit hout niet meer op de juiste plek zit, omdat wij in deze gevallen hout moeten bijplaatsen of een ander type dakhaak gebruikt moet worden brengen wij kosten in rekening voor deze materialen en eventuele uren.

De kosten bestaan uit :

  • De materialen waar uw zonnepanelen mee gemonteerd zijn, denk aan stukjes rails, klemmen en schroeven om zo de zonnepanelen op een deugdelijke manier terug te plaatsen ,deze materialen worden tegen inkoop prijs +15% opslag doorberekend. Dit wordt achteraf bij de factuur toegevoegd.Bij een gemiddeld systeem van 9 panelen zal dit ongeveer €120 euro kosten , dit is enkel waneer we de oude materialen niet kunnen hergebruiken .

Het gehele systeem wordt werkend en met garantie achtergelaten.

Bedankt! Bericht verzonden.